НачалоТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ 013: Смартфоните през 2020 г.

ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ 013: Смартфоните през 2020 г.

3270
Написана от  nixanbal

Здравейте с брой 13 на ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ, в който за последно ще обърнем поглед назад към 2020 г., за да направим разбор на пазара на смартфони, да преброим загубилите и победителите. В обзора ще бъдем заедно с моя колега Момчил Карабулев. 

Слушайте и като подкаст:

ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ в Apple Podcasts

ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ в Spotify

В 13 епизод на технологичното предаване на nixanbal с Момчил Карабулев (@chilko), главен редактор на Mobile Bulgaria, обсъждаме каква беше 2020 г. за пазара на смартфони - отрази ли се на премиерите, имаше ли отменени анонси, как производителите се справиха без събития на живо.

Говорим си за основните играчи на пазара, сред които Samsung, Apple, Huawei, Xiaomi и други. За отправна точка сме взели класацията на най-големите производители на смартфони в света и въпреки че бихме продължили разговора още часове, за да обхванем и останалите, по-малки имена, едва ли някой щеше да успее след това да изгледа целия епизод. 

С Момчил обсъдихме как всички тези компании са се представили през 2020 г., какво ни е харесало и какво не, а също така поговорихме за 2021 г. и това какви са очакванията ни за технологичния и телеком сектора.

Надявам се да ви бъде интересно и до скоро, защото ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ продължава с пълна сила и през 2021 г. Все така ще записваме в импровизираното си студио във VIVACOM Tech Hall, на които голямо благодаря за гостоприемството!

5 ключови нови екстри на Samsung Galaxy Z Flip4

Samsung Galaxy Z Flip4 дебютира през август и бързо успя да се наложи като достоен наследник на Flip3 - най-популярният…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer