НачалоТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ 017: Motorola Moto G100

ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ 017: Motorola Moto G100

1816
Написана от  nixanbal

Здравейте с брой 17 на ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ на nixanbal, в който на фокус е последният смартфон от Motorola - Moto G100. За да си поговорим за него, а и за всички други важни събития около компанията, мой гост е Георги Бонев, Маркетинг мениджър на Motorola за Югоизточна Европа. 

Слушайте и като подкаст:

ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ в Apple Podcasts

ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ в Spotify

Moto G100 е най-мощният смартфон в серията G на Motorola, като е оборудван с чипсета Snapdragon 870 5G и предлага висока производителност, пък макар и не на нивото на днешните топмодели и чипсета Snapdragon 888. 

Това обаче е довело и до значително по-висока цена за Moto G100 спрямо предходните поколения Moto G.

Screenshot 2021-05-05 at 9.23.22

В разговора с Георги Бонев става дума още за новата функция Ready For, при която хардуерът на смартфона може да се използва като РС при връзка с монитор, за плановете на компанията във високия клас и в сегмента на смартфони със сгъваеми дисплеи, както и за софтуерните ъпдейти, които при Moto G100 не са обезпечени за дълъг период от време. 

Този епизод по изключение записахме във видеовръзка, но още със следващия се завръщаме във VIVACOM Tech Hall с гост на живо!

ВИДЕО: ТОП 5 НЕЩА за Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip. Това е първият смартфон със сгъваем дисплей, който получавам за по-продължително ползване и се радвам, че…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer