НачалоТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ 018: Xiaomi Redmi Note 10 Pro и EON на VIVACOM

ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ 018: Xiaomi Redmi Note 10 Pro и EON на VIVACOM

2452
Написана от  nixanbal

В 18-и епизод на ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ на nixanbal мой гост е Любомир Малоселски от VIVACOM, с когото си говорим за новата телевизонна услуга EON на оператора. Преди това обаче ви представям смартфона от среден клас Redmi Note 10 Pro на Xiaomi, при това в специална версия Mi Fan Festival 2021. 

Слушайте и като подкаст:

ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ в Apple Podcasts

 

ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ в Spotify

Redmi Note 10 Pro вече дебютира на българския пазар, като това е най-интересният до момента модел в тази серия. Апаратът е оборудван с AMOLED екран със 120 Hz опресняване, използва 108 МР основна камера, чипсет Snapdragon 732G (без 5G) и 5020 mAh батерия с 33 W бързо зареждане. 

Какво му е специалното на изданието за тазгодишния Mi Fan Festival ще видите във видеото, в което правим бързо разопаковане на модела. 

specs-header

Във втората част на ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ в Темата на броя с Любомир Малоселски, Старши мениджър Продукти и услуги във VIVACOM, си говорим за EON, която предизвика доста реакции при представянето си през април. 

Приятно гледане/слушане!

Първият електромобил на Xiaomi се появи предпремиерно и изглежда страхотно

Преди две години и половина Xiaomi обяви, че започва да работи по първия си електрически автомобил и че първоначалната инвестиция…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer