НачалоТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ 020: Премиера на Huawei Watch 3 и Watch 3 Pro

ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ 020: Премиера на Huawei Watch 3 и Watch 3 Pro

2761
Написана от  nixanbal

Здравейте с епизод 20 на ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ на nixanbal, в който мой специален гост е Дарина Иванова, маркетинг директор на Huawei за България и Северна Македония. С нея си говорихме за глобалното събитие на Huawei от началото на юни, на което компанията представи своята операционна система HarmonyOS 2.0 и първите устройства с нея - смартчасовниците Huawei Watch 3 и Huawei Watch 3 Pro.

Слушайте и като подкаст:

ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ в Apple Podcasts

 

ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ в Spotify

В епизода Дарина Иванова обяви ексклузивно за nixanbal.com кога и на какви цени очакваме часовниците в България, като сумите ще варират между 800 и 1200 лв., в зависимост от избрания модел и версия. Най-скъп в серията се оказва Watch 3 Pro с титаниева верижка.

Една от ключовите новости при серията Watch 3 е въвеждането на eSIM, което от Huawei обясниха, че ще позволи клониране на SIM картата от телефона и превръщането на часовника в самостоятелно устройство с интернет връзка. 

Huawei Watch 3 Pro

Разбира се, с Дарина си поговорихме още за HarmonyOS 2.0 и има ли новини кога да я очакваме у нас, стана дума за забавилия се Huawei P50 Pro, а също така обсъдихме софтуерът ли е пътят напред за Huawei, както обяви преди дни основателят на компанията.

Дарина Иванова

В първата част на предаването ви предлагам коментар на най-важните новини от последните дни, както и разопаковане на току-що обявения смартфон от среден клас (цена 299 евро) OnePlus Nord CE 5G, който успях да прекръстя с друго име, но се надявам да ме извините. 

OnePlus Nord CE 5G @ nixanbal.com

Приятно гледане и до следващия епизод!

Смартфоните Redmi Note 13 на Xiaomi са в България - цветове, версии и цени

След като преди минути тук, в Букурещ, Xiaomi представи за нашия регион смартфоните от серията Redmi Note 13, вече имаме…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer