НачалоТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ 021: POCO F3, POCO X3 Pro и POCO M3 Pro 5G

ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ 021: POCO F3, POCO X3 Pro и POCO M3 Pro 5G

4345
Написана от  nixanbal

Здравейте с брой 21 на ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ на nixanbal.com, в който на фокус са смартфоните под марката Poco. В България сега излизат три нови модела от подбранда на Xiaomi, а за да ги коментираме, както и всичко останало, случващо се около компанията, мой гост е Александър Величков, ритейл мениджър на Xiaomi и Poco в България. 

Слушайте и като подкаст:

ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ в Apple Podcasts

 

ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ в Spotify

През тази година Xiaomi сериозно подсили портфолиото си смартфони Poco, като в България отскоро се продава флагманът Poco F3, а скоро, в началото на юли, излизат и по-достъпните Poco X3 Pro и Poco M3 Pro 5G. Цените им в евро вече са ясни, но в лева ще бъдат обявени на първото онлайн събитие на Poco за България, което ще се проведе на 2 юли във Facebook страницата на бранда.

Poco F3

Poco F3 е интересен с това, че предлага голям AMOLED дисплей с висока пикова яркост от 1300 нита и 120 Hz опресняване, има чипсет Snapdragon 870 с 5G модем, 4520 mAh батерия с 33 W зареждане и тройна 48 МР камера.

Poco X3 Pro

Poco X3 Pro е златната среда и вече предлага IPS LCD екран, но все така с до 120 Hz опресняване, базира се начипсета Snapdragon 860 с 4G модем, има 48 МР камера и голяма 5160 mAh с 33 W зареждане. 

Poco M3 Pro 5G

Poco M3 Pro 5G е най-достъпният модел в триото и най-достъпният 5G смартфон на Poco, като използва чипсет MediaTek Dimensity 700, 90 Hz LCD екран, 48 МР камера и 5000 mAh батерия с 18 W зареждане. 

Александър Величков сподели още, че първият официален физически магазин на Xiaomi ще бъде отворен в София в края на юли и тогава се очакват сериозни промоции на различни продукти. Той сподели кой е най-продаваният смартфон от серията Redmi Note 10, както и как се приема скъпият премиум модел Mi 11 Ultra на българския пазар. 

5 важни подобрения в камерите на Galaxy S24

Смартфоните Galaxy S24 вече са тук и въпреки че една от най-горещите теми около тях е въвеждането на Galaxy AI,…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer