НачалоТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ 022: Мобилна фотография с Вера Гоцева

ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ 022: Мобилна фотография с Вера Гоцева

1428
Написана от  nixanbal

Здравейте с брой 22 на ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ на nixanbal, в който темата е посветена на мобилната фотография, или терминът, с който описваме снимането с телефон. Мой специален гост е Вера Гоцева.

Слушайте и като подкаст:

ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ в Apple Podcasts

 

ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ в Spotify

В този епизод с Вера ще си поговорим за това какво точно значи "мобилна фотография", нужно ли е да имаме най-скъпия смартфон, за да правим добри снимки и как да подобрим кадрите си с телефона.

Вера разказа подробности и за фотоуикендите, които организира от няколко години насам. Това са пътувания сред природата с група хора, които търсят вдъхновение и получават ценни съвети за по-добри снимки с мобилния си. 

Поговорихме си и за фотоапарати - каква техника има смисъл да вземем, ако сме любители и защо според нея "сапунерките" един ден ще се завърнат. 

Вера току-що беше отличена и във фотоконкурса iPhone Photography Awards, което се случва за втори път с нейна снимка. Повече за Вера и нейните проекти вижте в нейния сайт https://lomovera.com/.

Приятно гледане и до следващия епизод!

ТЕСТ ДРАЙВ: По бреговете на Сардиния с новото електрическо Renault ZOE

В началото на октомври пътувах до Сардиния, където се проведе международният тест драйв на новото Renault ZOE. Популярният електрически модел,…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer