НачалоТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ 027: Huawei се завръща с nova 9

ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ 027: Huawei се завръща с nova 9

2234
Написана от  nixanbal

Здравейте с 27 брой на ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ на nixanbal, в който водещата тема е Huawei и тяхното завръщане на пазара на смартфони с модела nova 9. Мой специален гост с първото му видео интервю за българска медия е Лиу Ганг Скофилд, генерален мениджър на Huawei Consumer Business Group за България и Северна Македония.

Слушайте и като подкаст:

ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ в Apple Podcasts

В темата на броя си говорим за първия смартфон на Huawei, представен от близо година насам - nova 9. Huawei беше изправена пред редица предизвикателства заради санкциите на САЩ, но компанията се надява с nova 9 да поеме по пътя си на възстановяване, казва Лиу Ганг Скофилд.

Huawei nova 9

Успоредно Huawei развива други продуктови категории - таблети, безжични слушалки, лаптопи и смартчасовници, като заедно с nova 9 бяха представени слушалките във формата на червило FreeBuds Lipstick и смартчасовниците Watch GT 3. Тези устройства също се очакват у нас, но на по-късен етап. 

freebuds-lipstick

Една от любопитните новини, споделени в интервюто, е, че след nova 9 компанията се завръща към регулярните си смартфон премиери с основни модели в началото и в края на годината. 

Разговора ни по тези и още теми - гледайте във видеото отгоре или слушайте като подкаст в Spotify и Apple Podcasts. 

Може ли Samsung Galaxy Z Flip 3 да бъде мъжки телефон?

Няколко месеца след лансирането на новите смартфони със сгъваеми дисплеи на Samsung, Galaxy Z Fold 3 и Galaxy Z Flip…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer