НачалоТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ 036: Pixel 6 в България и сгъваемият Huawei P50 Pocket

ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ 036: Pixel 6 в България и сгъваемият Huawei P50 Pocket

3002
Написана от  nixanbal

Здравейте с брой 36 на ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ на nixanbal, който е първият за 2022 г. В него темата на броя е посветена на смартфоните Pixel на Google, а освен това ще ви представя двата нови модела Huawei P50 Pro и Huawei P50 Pocket, които скоро излизат у нас. 

В основната част на предаването си говорим за това защо смартфоните Pixel на Google не се предлагат официално в България, какви все пак са възможностите да се сдобием с такъв и какви проблеми биха могли да произтекат от това.

Мой специален гост по темата е Константин Николов, журналист в Капитал, който е дългогодишен потребител на Pixel и от известно време има и най-новия Pixel 6

Google Pixel 6 x 2

В началото ще ви запозная с някои акценти от двата най-нови смартфона от висок клас на Huawei, които скоро излизат в България - това са способният камерафон Huawei P50 Pro и първият сгъваем модел тип "мида" на марката - Huawei P50 Pocket. 

Желая ви приятно гледане, а скоро очаквайте и следващия епизод!

Google показа Pixel 7 и Pixel 7 Pro няколко месеца преди премиерата им

Google реши да изпревари изтичането на информация и снимки и сама повдигна предпремиерно завесата над новите си смартфони Pixel 7…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer