НачалоТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ 041: Nothing Phone (1)

ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ 041: Nothing Phone (1)

3250
Написана от  nixanbal

Здравейте с 41 брой на ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ на nixanbal, в който темата на броя е посветена на Nothing Phone (1). Това е първият смартфон на най-младия бранд от световния пазар, основан от отделилия се от OnePlus Карл Пей през 2020 г. Мой специален гост в този епизод е Момчил Карабулев, главен редактор на mobilebulgaria.com. 

Слушайте и като подкаст:

ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ в Apple Podcasts  ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ в Spotify

Разопаковане на необичайната кутия на Nothing Phone (1) вижте в Instagram профила на nixanbal - цък.

Nothing Phone (1) е смартфон от среден клас, който обаче се отличава от всички останали на пазара с интересния си заден панел. Той е стъклен и прозрачен, а под него е интегриран т.нар Glyph Interface. Това е система от светлини, които могат да премигват при входящо повикване и известия, или пък да светят при снимки и видео с камерата.

Апаратът идва с доста изчистен Android 12 и има обещание за 3 ъпдейта на версията, има две 50 МР камери, 4500 mAh батерия с 33 W зареждане, безжично зареждане, чипсет Snapdragon 778G+ и 5G свързаност, която работи в България. 

phone1-black copy

Nothing Phone (1) вече се продава през сайта на компанията на цени от 919 лв. според конфигурацията, като доставката до България е безплатна. Смартфонът се очаква и на българския пазар, като премиерата му тук ще се случи през септември, когато ще разберем и кои търговци ще го предлагат. 

Нов Xiaomi Store ще отвори врати в още един търговски център в София

Xiaomi скоро ще отвори в България втория официален Xiaomi Store. Това става ясно от брандиран с "Очаквай скоро" нов магазин…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer