НачалоТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ 042: Най-новото от Sony на българския пазар

ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ 042: Най-новото от Sony на българския пазар

2549
Написана от  nixanbal

Здравейте с брой 42 на ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ на nixanbal, в който основната тема на броя е посветена на Sony и техните най-актуални продукти от българския пазар. Специален мой гост е Светослав Драгиев, мениджър Sony Балкани. 

Слушайте и като подкаст:

ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ в Apple Podcasts  ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ в Spotify

През последната година продажбите на телевизори бележат близо 20% ръст в България, като най-популярната категория е тази на 43" и 55" модели. Интересът към големите екрани обаче също расте - с 30% се увеличава търсенето на 65", 75" и нагоре.

Качеството на картината и смарт функциите, по-големият диагонал и стрийминг услугите са основният двигател при обновяване на телевизора, а кризата с COVID-19 е спомогнала много потребители да решат да се сдобият с по-добър екран, след като са започнали да прекарват повече време у дома. 

Sony

През последните месеци Sony навлезе и в нова категория - тази на РС гейминга, като представи нови монитори и слушалки за играещите потребители. Освен това компанията продължава да обновява аудио продуктите си, включително слушалки с ANC и различни като размер и качество говорители. 

Колкото до смартфоните - на пазара от тази година са Xperia 10 IV и Xperia 1 IV, а преди няколко дни беше обявен и Xperia 5 IV, който се отличава с по-компактно тяло и добавени функции, като безжично зареждане. 

Всичко това и още теми гледайте/слушайте в новия епизод на ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ, а скоро очаквайте и следващия!

 

Електромобилът на Xiaomi ускорява от 0 до 100 км/ч за 2.78 секунди и има до 800 км пробег

Xiaomi повдигна сериозно завесата над първия си електромобил, който ще се предлага под името SU7. Луксозно изглеждащото возило обещава отлични…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer