НачалоТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ 043: iPhone 14 Pro Max и плановете Vivacom Unlimited

ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ 043: iPhone 14 Pro Max и плановете Vivacom Unlimited

3614
Написана от  nixanbal

Здравейте с брой 43 на ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ на nixanbal, в който на фокус е новият премиум смартфон на Apple - iPhone 14 Pro Max. В Темата на броя пък ви срещам с Любимир Малоселски, директор "Продукти и услуги" във Vivacom, с когото поговорихме за новите тарифни планове Unlimited на оператора. 

Слушайте и като подкаст:

ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ в Apple Podcasts  ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ в Spotify

В момента подготвям детайлно ревю на iPhone 14 Pro Max, но в това видео споделям с вас първите си впечатления от модела и най-вече - кои са новите неща при него, полезни ли са в ежедневието и има ли смисъл да ъпгрейднете от iPhone 13.

За Dynamic Island, за новата 48 МР основна камера и полезен ли е първият Always On Display в смартфон на Apple - ще ви споделя мнението си в първата част на предаването.

Във втората част с госта ми говорим за Vivacom Unlimited - какви са подробностите около новите тарифни планове на оператора, какво означава 5G достъп за план с ограничение от 2 Mbps на скоростта, има ли все пак лимит при Unlimited Max и кой е най-търсеният модел от серията iPhone 14 в мрежата на Vivacom. 

6 любими приложения за Samsung Galaxy Watch6

Galaxy Watch6 и Galaxy Watch6 Classic са най-новите смарт часовници в портфолиото на Samsung и освен че предлагат хардуерни подобрения…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer