НачалоТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ #47: Смартфоните на 2022 г.

ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ #47: Смартфоните на 2022 г.

942
Написана от  nixanbal

Здравейте с брой 47 на ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ на nixanbal, който е първият за 2023 г. и реших да го направя малко по-специален. За първи път в предаването имам трима гости, а темата, която обсъждаме с тях, е пазарът на смартфони през миналата година. Кои бяха най-добрите и кои не толкова успешните модели, кои бяха печелившите и кои губещите ходове на водещите имена в бранша, както и с кое устройство или технологична иновация ще запомним 2022 г. - обсъждаме във видеото отгоре. 

Слушайте и като подкаст:

ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ в Apple Podcasts  ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ в Spotify

Samsung започна да налага сгъваемите смартфони като масови, макар и все още в премиум сегмента. Apple замени "мини" модела с "плюс", но неуспешно. Xiaomi обяви 200 МР камерафон и партньорство с Leica, което остана само в Китай, но през 2023 г. се очаква да бъде пренесено и в Европа. Huawei пусна модел с физически променлива бленда на обектива, Vivo стъпи на българския пазар, Google излезе с най-солидните си устройства Pixel досега, а Nothing Phone (1) на Карл Пей изненада всички с оригиналния си дизайн.

Това бяха част от акцентите през 2022 г. Детайлите обсъждаме в този епизод с Елена Кирилова от Инвестор, Момчил Карабулев от Mobile Bulgaria и Константин Николов от Капитал.

Приятно гледане/слушане и до следващия епизод!

5 софтуерни трика със Samsung Galaxy Z Fold 3

В ревюто на Galaxy Z Fold 3 вече ви разказах за личните си впечатления от работата ми с най-новия и…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer