НачалоТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ #49: Премиера на Samsung Galaxy A54 и Galaxy A34

ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ #49: Премиера на Samsung Galaxy A54 и Galaxy A34

1879
Написана от  nixanbal

Здравейте с брой 49 на ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ на nixanbal, в който ще ви представя току-що обявните смартфони Galaxy A54 и Galaxy A34 на Samsung. Това са устройства от среден клас, които предлагат подобрения в камерите, нови процесори и по-ярки дисплеи, а освен това идват с 5-годишна софтуерна поддръжка.

Слушайте и като подкаст:

ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ в Apple Podcasts  ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ в Spotify

Galaxy A54 и Galaxy A34 са 5G модели, които вече имат до 1000 нита пикова яркост, обещават над 2 дни живот с едно зареждане и имат висока защита от прах и вода. A54 има нов 50 МР основен сензор на камерата, който е физически по-голям и улавя повече светлина, а освен това и двата модела разчитат на по-добра оптична и цифрова стабилизация. 

Подробности за спецификациите на Galaxy A54 и Galaxy A34 вижте тук

Мирена Русева и Жасмина Петкова от Samsung България

Мои специални гости в този епизод бяха Мирена Русева, продуктов мениджър в Samsung България, както и Жасмина Петкова, ПР мениджър в компанията. С тях си поговорихме още за представянето на флагман серията Galaxy S23 до момента, за това кой е моделът, на който ще разчитат да запълни празнината между A54 и S23, както и как ще отговори Samsung на задаващата се вълна от сгъваеми смартфони през 2023 г. 

Надявам се разговорът да ви бъде интересен, а скоро очаквайте и следващия епизод!

Huawei Watch Fit 3 е удобен смарт часовник с достъпна цена

Huawei предлага богато портфолио смарт часовници, които в по-голямата си част изглеждат като конвенционални ръчни часовници с премиум изработка и…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer