НачалоТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ #51: Xiaomi 13 Ultra

ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ #51: Xiaomi 13 Ultra

1131
Написана от  nixanbal

Здравейте с епизод 51 на ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ на nixanbal, в който на фокус е Xiaomi. Компанията само преди дни представи най-впечатляващия си смартфон досега - Xiaomi 13 Ultra, който идва със съвместно разработени с Leica камери и за първи път съчетава 1" сензор с променлива бленда. В Темата на броя стана дума и за останалите модели от серията Xiaomi 13, както и за по-достъпните устройства Xiaomi Redmi Note 12. 

Слушайте и като подкаст:

ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ в Apple Podcasts  ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ в Spotify

Xiaomi навлиза все по-уверено във високия клас смартфони, защото тази категория бележи ръст и дава възможност да бъдат предложени най-интересните технологии, но това не означава, че компанията обръща гръб на по-достъпните си устройства, с които стана популярна в началото, коментира специалният ми гост Красимир Дацов от Xiaomi България. 

С него обсъдихме какво дава на Xiaomi партньорството им с Leica, по-успешни ли са моделите Xiaomi 13 от своите предшественици, кога ще се появи в България първият 200-мегапикселов представител на средния клас Redmi Note 12 Pro+ 5G и ще се предлага ли в България премиум моделът Xiaomi 13 Ultra. 

Скоро очаквайте и втора част на разговора ни с Краси, в която ще говорим за екосистемата от AIoT продукти Xiaomi, включително смарт часовници и гривни, електрически тротинетки, хранилки за котки и кучета и други. 

5 НЕЩА за USB-C монитора Philips 27E1N5600HE/01

Philips 27E1N5600HE/01 е монитор с 27" диагонал, който е създаден основно за работа. Независимо дали го използвате в офиса или…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer