НачалоТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ #52: Xiaomi предлага над 200 продукта в България

ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ #52: Xiaomi предлага над 200 продукта в България

889
Написана от  nixanbal

Над 200 продукта от повече от 10 категории предлага Xiaomi на българския пазар, сподели Красимир Дацов от Xiaomi България в епизод 52 на ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ на nixanbal.com. Смарт гривните са сред най-търсените устройства с тази марка у нас, но интересът е много голям и към електрическите тротинетки, като много скоро очакваме и най-новия модел Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra. 

Това е втората част на моя разговор с Красимир Дацов, като преди дни в сайта излезе първия епизод с фокус върху смартфоните на компанията. Този път обаче разглеждаме всичко останало в каталога на компанията - смарт гривни и часовници, електрически тротинетки, хранилки и поилки за домашни любимци, прахосмукачки, роботи и дори електромобил, за който знаем, че Xiaomi разработва. 

Във видеото Краси обърна внимание и на проблема с неофициалния внос на продукти от Китай, които не са предназначени за българския пазар, и проблемите, които биха могли да произтекат от това - невъзможност за гаранционно обслужване и неотговаряне на някоя европейска директива. 

Надявам се да ви бъде интересно, а много скоро излиза и следващия епизод!

Xiaomi 12 Pro предлага тройна 50 МР камера, Snapdragon 8 Gen 1 и 120 W зареждане

Xiaomi представи днес новата си серия Xiaomi 12, която засега включва моделите Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 и Xiaomi 12X.…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer