НачалоТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ #53: Смарт часовниците Huawei Watch 4 скоро излизат в България

ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ #53: Смарт часовниците Huawei Watch 4 скоро излизат в България

1216
Написана от  nixanbal

Здравейте с епизод 53 на ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ на nixanbal, в който си говорим за най-новите устройства на Huawei. На фокус са обявените за Европа по-рано този месец смартфони Huawei P60 Pro и сгъваемият Huawei Mate X3, както и дебютиралите в световен мащаб на събитието в Мюнхен смарт часовници Huawei Watch 4 и Huawei Watch 4 Pro. 

Слушайте и като подкаст:

ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ в Apple Podcasts  ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ в Spotify

В предаването поговорихме за Huawei P60 Pro и Mate X3, които имат своите детайлни ревюта в nixanbal.com, а освен това показахме най-прясно обявените устройства на компанията - смарт часовниците от серията Watch 4.

Huawei Watch 4 Series

Интересното при последните е новият интерфейс с последната версия на HarmonyOS, възможността всички измервания на здравни показатели да се правят наведнъж и резултатите да се извеждат на един екран, както и новият дизайн. При модела Watch 4 Pro за първи път виждаме дисплей, чието покривно стъкло е с формата на асферична леща на обектив. 

Йордан Гълъбов, Huawei България

С моя гост Йордан Гълъбов, Ecosystem development and Tech manager в Huawei България, поговорихме още за това колко ъпдейта обещава компанията за своите смартфони, какви са очакванията за продажбите на P60 Pro и Mate X3 и ще попречи ли използваният миналогодишен Snapdragon 8+ Gen 1 без 5G свързаност, а стана дума и за серията Nova и дори видяхме най-новите ѝ представители.   

Приятно слушане и много скоро очаквайте следващия епизод!

ТЕСТ ДРАЙВ: По бреговете на Сардиния с новото електрическо Renault ZOE

В началото на октомври пътувах до Сардиния, където се проведе международният тест драйв на новото Renault ZOE. Популярният електрически модел,…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer