НачалоТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ #60: Honor Magic V2 идва в България!

ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ #60: Honor Magic V2 идва в България!

1357
Написана от  nixanbal

Здравейте с брой 60 на ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ на nixanbal, в който темата на броя е посветена на Honor. Компания, която точно преди 3 години беше отделена от Huawei и около която днес се случват по-скоро положителни неща, особено на фона на свиващия се пазар. Мой специален гост с първото си интервю от тази позиция е Йован Нягулов, който от няколко месеца е мениджър продажби на Honor в България. 

Голямата новина от този епизод е, че Honor Magic V2 идва в Европа. Смартфонът ще бъде на българския пазар от края на януари 2024 г., което е повече от 6 месеца след дебюта му в Китай. Според Йован премиерите в Китай са логични от гледна точка на по-възприемчивия към подобни иновации пазар, но в бъдеще можем да очакваме европейските анонси да се случват много по-бързо.

Компанията подготвя дебюта и на новия си премиум флагман в началото на 2024 г., Honor Magic6 Pro, който би трябвало да излезе и у нас скоро след представянето си.

Honor Magic V2

Колкото до серията от среден клас - Йован обясни кои нейни представители идват в Европа и кои остават само в Китай. Оказва се, че Honor има стратегия в родината си да обновява тази линия модели на всеки 6 месеца, което отново е изискване и особеност на местния пазар. У нас обаче тази серия се обновява на 12 месеца, така че тук пропускаме всяка четна версия. В момента актуалният в България модел е Honor 90, а обявеният преди седмици Honor 100 ще остане само в Китай. Тук очакваме през следващото лято Honor 110.

За тези и останалите интересни новини около Honor - гледайте епизода по-горе. 

Samsung Galaxy Z Fold6 предлага нови пропорции на външния екран, по-тънко и леко тяло

Samsung току-що представи в Париж новите си смартфони със сгъваеми дисплеи Galaxy Z Fold6 и Galaxy Z Flip6. За компактния…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer