НачалоТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ #61: Samsung Unpacked 2024 и смарт телевизорите KIVI

ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ #61: Samsung Unpacked 2024 и смарт телевизорите KIVI

1299
Написана от  nixanbal

Здравейте с първи епизод на ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ за 2024 г.! В него ще ви срещна с представител на един нов за българския пазар бранд смарт телевизори - украинската компания KIVI. Нейните модели вече се предлагат и в България, като само преди няколко седмици тук дебютира и най-новият им и лично за мен най-интересен продукт - детският смарт телевизор KIVI KidsTV. 

Във видео разговор през Zoom Аркадий Зубритский, ръководител разработка на нови продукти в KIVI, разказа подробности за бранда, който вече започна своята експанзия и присъства в близо 20 държави, предимно в Източна Европа. Съвсем отскоро телевизорите KIVI са налични и в Amazon, което означава, че могат да се поръчат и в Италия, Франция, Германия и други. 

Аркадий Зубритский, KIVI

В България KIVI предлага продуктите си от юли 2022 г., като тук е налично цялото ѝ портфолио и целта е да бъде във всички магазини. 

На нашия пазар марката вече има около 4% пазарен дял и очаква той да се увеличава.

KIVI KidsTV

В интервюто става дума за основните акценти в портфолиото на KIVI, за компонентите и софтуера, които използват, за марките, с които се конкурират, както и как изобщо компания, която тръгва от Украйна, Европа, има толкова големи амбиции и планове да стане един от големите играчи на смарт тв пазара. 

Нещо повече - познатата досега с по-достъпните си модели марка планира през настоящата 2024 г. (интервюто е взето в края на 2023 г.) да навлезе в по-високия клас и да пусне няколко премиум модела смарт телевизори. Те все пак ще бъдат на цена под $1000, казва Зубритский. 

Това е първата част от разговора, като до няколко дни ще ви предложа продължението. Там ще говорим в конкретика за KidsTV и KitchenTV - два модела, следващи стратегията на KIVI да предлага специални телевизори за различни помещения в жилището. 

Достъпният Redmi Note 13 предлага по-ярък дисплей, нова камера и още ключови подобрения

Redmi Note 13 е един от най-достъпните смартфони на Xiaomi, но това не означава, че е хардуерно ощетен. Напротив. За…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer