НачалоТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ #62: Детският смарт телевизор KIVI KidsTV

ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ #62: Детският смарт телевизор KIVI KidsTV

881
Написана от  nixanbal

Здравейте с брой 62 на ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ на nixanbal, в който ви предлагам продължение на разговора ми с Аркадий Зубритский от украинския бранд за смарт телевизори KIVI. В тези 30 минути си говорим в конкретика за детския телевизор KidsTV, както и за създадения специално за инсталация в кухнята KitchenTV. 

Детският и кухненският телевизор на KIVI следват тяхната нова концепция за създаване на телевизори, специално за помещението, в което потребителите планират да ги инсталират. 

KIVI KidsTV

Затова и KidsTV има вълнуващ за децата дизайн, който позволява да поставяте парчета от конструктори тип Lego по рамката и стойката му, има вградена нощна лампа, закалено стъкло пред екрана и лепенки за по-стабилно поставяне на шкафа. Дистанционното му също е със специален дизайн. 

KIVI KitchenTV

Кухненският KitchenTV пък има функционална стойка за монтиране на стена, детектор за дим и микрофони в дистанционното, които позволяват да го контролирате с гласови команди от разстояние.

KIVI KitchenTV

В разговора Зубритский разказва как изобщо им е дошла идеята за тези телевизори и какви проучвания са направили, за да решат как да изглеждат те и какви функционалности да предлагат.

Приятно гледане/слушане и до следващия епизод!

iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max предлагат 48 МР камера и супер ярки екрани с Dynamic Island

Dynamic Island. Така Apple описва тази елипсовидна изрязана част в дисплея на току-що обявените си смартфони iPhone 14 Pro и…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer