НачалоТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ #63: Телевизията EON на Vivacom и новата Видеотека

ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ #63: Телевизията EON на Vivacom и новата Видеотека

613
Написана от  nixanbal

Здравейте с брой 63 на ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ на nixanbal.com, в който си говорим за скорошния ъпгрейд на EON. Телевизионната услуга на Vivacom получи обновление през февруари, с което телекомът обнови изцяло нейната Видеотека и добави редица функционалности, познати от стрийминг услугите. 

Мой специален гост е Христина Борисова, която е старши мениджър Мултимедия и Дигитални услуги във Vivacom. Тя разказа за обновения интерфейс на видеотеката на EON, както и че за организацията му се използва и помощта на изкуствен интелект, и екип от хора, които подбират специално съдържание по различни поводи.  

Стана дума също за новите функции при гледане на съдържание в EON, включително превъртане в кадри, прескачане на интрото, предлагане на следващ епизод и може би най-ценното - гледане на филми и сериали офлайн. 

Днес EON Видеотека предлага около 30 000 заглавия при най-високия план, като включва освен всичко видео подкасти, български филми и сериали и друго обновяващо се съдържание, разказа Христина Борисова. 

Достъпният Redmi Note 13 предлага по-ярък дисплей, нова камера и още ключови подобрения

Redmi Note 13 е един от най-достъпните смартфони на Xiaomi, но това не означава, че е хардуерно ощетен. Напротив. За…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer