НачалоТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ #64: Защо Huawei Pura 70 Ultra струва 2999 лв.

ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ #64: Защо Huawei Pura 70 Ultra струва 2999 лв.

1892
Написана от  nixanbal

Здравейте с 64 епизод на ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ на nixanbal, който този път по изключение не записваме във Vivacom Tech Hall, а в офиса на Huawei в София. Този път темата на броя е Huawei и най-вече новите флагман смартфони на компанията от серията Pura 70, начело със струващия 2999 лв. премиум модел Pura 70 Ultra

Мой специален гост в епизода е Галин Стоянов, търговски мениджър в Huawei, който разказа подробности за трите модела Pura 70, както и защо цената на Ultra е по-висока от тази на конкурентите. Според него цените на премиум сегмента в последните години не спират да се повишават, но това не спира и интереса на потребителите, като категорията расте, дори докато общият пазар на смартфони се свива. Това, заедно с подобренията в дизайна и камерата, са дали основание на Huawei да излезе с един от най-скъпите модели за 2024 г. 

Huawei Pura 70

Говорим още какви са ключовите акценти при трите модела Pura 70 и кой за кого е подходящ, какво е положението с достъпа до приложенията на Google и колко по-устойчиви са новите материали на изработка спрямо предходните модели. 

Huawei бяха подготвили и всички нови аксесоари, които обявиха в последните седмици - смарт часовниците Huawei Watch 4 Pro Space Edition, Huawei Watch GT4 Green Edition и Huawei Watch Fit 3, както и слушалките Huawei FreeClip, включително новия им бежов цвят, както и по-достъпните FreeBuds 6i. Детайли и цени ще чуете и за всички тях. 

5 НЕЩА за Logitech MX Master 3S

Вече година и половина използвам периферията от серията Master на Logitech, а след като тази пролет бяха обявени MX Mechanical…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer