НачалоНовиниТехномаркет вече изкупува стари смартфони

Техномаркет вече изкупува стари смартфони

709
Написана от  nixanbal 09 юли 2024
Техномаркет вече изкупува стари смартфони

Техномаркет обяви, че вече предлага възможност за изкупуване на стари смартфони, с които потребителите биха искали да се разделят. В замяна ритейлърът предоставя ваучер в размер на оценената стойност, а клиентите могат да го използват за закупуване на ново устройство. 

Услугата се нарича "Върни стар, вземи нов" и се предлага само на място в магазините на Техномаркет.

За да се възползва от нея, клиентът трябва да занесе своя стар смартфон и той ще бъде оценен в рамките на 15 минути. Сумата, която може да получи срещу него, може да бъде максимум 2000 лв. Ако предложената оценка е приемлива, потребителят получава ваучер на тази стойност, който може да използва като отстъпка при покупка на ново устройство във физическите магазини на Техномаркет. Въпросното ново устройство може да е смартфон или друга стока.

За nixanbal.com от Техномаркет уточниха, че клиентът може да предложи за изкупуване смартфон от марките Apple (включително таблети iPad), Samsung, Xiaomi и Huawei. Имайте предвид, че има списък с приемани модели.

Услугата за изкупуване на стари смартфони е част от пакета услуги Техномаркет ПЛЮС, в който влизат още покупка на изплащане, допълнителна гаранция, консултация, лоялна програма, доставка до дома, извозване на стар уред и други. 

6 любими приложения за Samsung Galaxy Watch6

Galaxy Watch6 и Galaxy Watch6 Classic са най-новите смарт часовници в портфолиото на Samsung и освен че предлагат хардуерни подобрения…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer