НачалоНовиниТеленор пуска план за мобилен интернет с варираща според потреблението такса

Теленор пуска план за мобилен интернет с варираща според потреблението такса

4938
Написана от  nixanbal 04 юни 2018
Теленор пуска план за мобилен интернет с варираща според потреблението такса

Теленор обяви новия си тарифен план за мобилен интернет "Интернет по мярка", който има стартова месечна такса от 2.50 лв. и предлага на клиентите да го надграждат с автоматично активиращи се според нуждата пакети. Така потребителите ще могат да заплащат за услугата различна цена всеки месец, зависеща от използваното количество трафик. 

Планът Интернет по мярка е с месечен абонамент 1.99 лв. и включва 250 MB мобилен интернет. Когато този трафик бъде изчерпан, автоматично и последователно се зареждат допълнителни пакети според потреблението на клиента.

След изразходване на първоначалните 250 MB, следващият пакет включва 1750 MB за 8 лв или така се ползват общо 2000 МВ за 9.99лв. След тях се зареждат 8000 MB на цена от 9 лв. и така потребителите получават общо 10000 МВ за обща цена от 18.99 лв. При изчерпване на втория интернет пакет, клиентите на оператора получават още 10000 MB на цена от 4 лв., при което ще заплатят 22.99 лв за общо 20000 МВ за месеца, обясняват от Теленор.

Интернет по мярка - Теленор

Пакетите са валидни до края на текущия отчетен период, като преди и при активиране на нов пакет абонатът ще бъде уведомен с SMS. 

Интересна подробност е, че частни клиенти могат да използват плана без срочен договор и да го прекратят по всяко време с едномесечно предизвестие. 

Още детайли - в сайта на Теленор - цък

Samsung Galaxy S21, S21+ и S21 Ultra - кога излизат в България, колко струват + условия на преордер

Samsung току-що представи новите си смартфони от висок клас в серията Galaxy S21 и обяви подробности за пускането им на…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer