НачалоНовиниТеленор пуска собствена облачна услуга под името Capture

Теленор пуска собствена облачна услуга под името Capture

4807
Написана от  nixanbal 01 юни 2016
Теленор пуска собствена облачна услуга под името Capture

Теленор днес обяви старта на новата си облачна услуга Capture. Тя може да се използва от всички потребители, но абонатите на телекома получават допълнително пространство в облака без заплащане. 

Capture по начало дава 2 GB място в облака на всеки нов регистриран потребител, а ако сте клиент на синия оператор можете да получите от 10 до 100 GB отгоре. 

Колко ще са бонус гигабайтите зависи от избрания тарифен план, като за да ги получите, трябва да подпишете нов или да предподпишете настоящия си контракт. 

Идеята на Capture е да се използва за бекъп и съхранение на снимки и клипове. Подобно решение предлага и VIVACOM с услугата pCloud. 

Имайте предвид, че при прекратяване на договора за плана, включващ Capture, или при преминаване към друга тарифа без тази услуга, ще разполагате с 30 дни да свалите и запазите съдържанието си от облака другаде. След това няма да имате достъп до файловете си и ще загубите информацията си. 

Можете да изтеглите Capture от онлайн магазина на вашия смартфон или таблет. 

Още инфо вижте тук

Флагманите Galaxy S21 на Samsung предлагат нов дизайн, 120 Hz дисплеи и двойно повече памет

Ето че месец по-рано от обикновено Samsung днес представи новите си премиум смартфони от серията Galaxy S21. Също като през…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer