НачалоНовиниТеленор стартира информационна кампания и "активна комуникация" с потребителите на тема 5G

Теленор стартира информационна кампания и "активна комуникация" с потребителите на тема 5G

1531
Написана от  nixanbal 27 април 2021
Теленор стартира информационна кампания и "активна комуникация" с потребителите на тема 5G

Теленор обяви, че стартира информационна и обучителна кампания за 5G. С нея телекомът цели да представи 5G в детайли пред потребителите и да отговори на всички важни въпроси, които те биха могли да имат около новото поколение мрежи. 

За тази цел Теленор пуска специална секция в сайта си на адрес www.telenor.bg/5G. В нея потребителите могат да намерят отговори на въпроси като какво е 5G, как се внедрява, какви са предимствата и какви са необходимите условия за нейното използване.

В друга секция, обозначена като "Център за знания", на адрес https://www.telenor.bg/bg/5g-news телекомът обяви, че ще публикува актуални информационни и обучителни материали под формата на статии, видео презентации и мнения от експерти.

Може би най-интересното е, че операторът стартира и активна комуникация с потребителите на тема 5G. Всички клиенти могат да задават своите въпроси, свързани с 5G, на имейл адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или на официалните профили на Теленор във Facebook и Тwitter, като телекомът се ангажира да отговаря на въпросите в най-кратки срокове. 

Припомням ви, че на среща с медиите миналата седмица Теленор обяви, че на 10 юни ще стане третият мобилен оператор в България, който ще предлага 5G услуги на клиентите си. Операторът се забави с няколко месеца спрямо А1 и VIVACOM, но пък така успя да избегне шумния отпор срещу 5G, който се беше завихрил миналата година във Facebook. Днес анти-5G настроенията сякаш са позатихнали, също като паричните потоци за генерирането им. 

Samsung The Freestyle 2nd Gen е преносима станция за забавления със 100" екран

Това цилиндрично малко устройство вече стана доста популярно с първото си издание, а сега у мен е неговата втора версия.…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer