НачалоНовиниТеленор вече известява клиентите си, че Galaxy Note 7 няма да пристигне на очакваната дата

Теленор вече известява клиентите си, че Galaxy Note 7 няма да пристигне на очакваната дата

4265
Написана от  nixanbal 08 септември 2016
Теленор вече известява клиентите си, че Galaxy Note 7 няма да пристигне на очакваната дата

След взривоопасната ситуация покрай новия топмодел на Samsung, потребителите се запитаха кога всъщност Galaxy Note 7 ще бъде наличен по магазините. Имайки предвид по-малкото значение на българския пазар за корейците, случаят е още по-заплетен, но Теленор вече започна да известява клиентите си, че фаблетът с писалка ще се забави. 

Мтел, Теленор и VIVACOM пуснаха регистрационни форми за предварителна поръчка в сайтовете си, чрез които феновете можеха да заявят интереса си към Note 7 по-рано и да го получат 3 дни преди официалния старт на продажбите му в България (16-ти септември). 

До момента от Samsung България все още нямат конкретна информация какво ще се случи с премиерата на Note 7 в България, но Теленор вече реагира. От синия телеком са започнали да звънят на заявилите предварително интереса си към смартфона клиенти и ги информират, че поради независещи от тях обстоятелства няма да успеят да доставят устройството по план. 

Няма дата, за която Теленор отлага доставките, но техен клиент е получил обещание това да се случи през октомври.

Очакваме официално становище от производителя, както и нова дата за българската премиера на Galaxy Note 7. Има голяма вероятност това да се случи след излизането на iPhone 7 и iPhone 7 Plus у нас. 

Добавка към 21:30 часа, 8-ми септември: Мтел споделиха за nixanbal.com, че поръчалите през тях Galaxy Note 7 клиенти ще го получат след 19-ти септември. Това обаче не дава ясни времеви рамки за първите доставки. 

Nokia представя 6 нови смартфона в среден и нисък клас, въвежда нови имена за моделите

На очакваното си онлайн събитие днес HMD Global представи цели 6 нови Android смартфона под бранда Nokia, които са позиционирани…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer