НачалоНовиниТеленор вече предлага клониране на SIM картата върху смартчасовник

Теленор вече предлага клониране на SIM картата върху смартчасовник

10088
Написана от  nixanbal 31 август 2021
Теленор вече предлага клониране на SIM картата върху смартчасовник

Теленор обяви, че вече предлага възможност за клониране на SIM картата. Услугата се нарича multiSIM и позволява срещу месечна такса да се използва един тарифен план през две устройства.

Новото решение се предлага на всички клиенти на Теленор с абонаментен план, включващ мобилна гласова услуга. Чрез multiSIM е възможно използването на един номер едновременно на смартфон и смартчасовник. 

Услугата се активира през приложението MyTelenor и има месечна такса от 4.99 лв. 

Сред поддържащите eSIM и съответно multiSIM смартчасовници в каталога на Теленор са новите модели Galaxy Watch 4, Huawei Watch 3 и други. Детайли вижте в сайта на оператора - https://www.telenor.bg/bg/services/multi-sim. Лошата новина е, че поне за момента не се поддържат най-популярните смартчасовници на пазара - тези на Apple. 

От Теленор коментираха за nixanbal.com, че има планове в близките месеци да бъде добавена поддръжка и на Apple Watch. Освен това операторът пояснява, че услугата не е тествана за клониране на SIM картата върху втори смартфон и не може да гарантира какъв би бил резултатът. 

Honor 90 с 200 МР камера идва в България + цени и версии

На специално събитие в Париж току-що Honor представи за Европа новия си смартфон Honor 90. Устройството в позиционирано във високия…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer