НачалоНовиниТеленор започва да продава три смартчасовника Amazfit

Теленор започва да продава три смартчасовника Amazfit

1855
Написана от  nixanbal 14 май 2021
Теленор започва да продава три смартчасовника Amazfit

Теленор обяви, че добавя в каталога си и смартчасовниците под марката Amazfit. Телекомът вече има наличности от три модела - Amazfit GTR 2 Classic, Amazfit GTS 2 и Amazfit Neo.

Amazfit GTR 2 Classic и Amazfit GTS 2 разполагат с AMOLED дисплей, функции за измерване на сърдечен ритъм, нивото на кислород в кръвта, качество на съня и стрес мониторинг, а имат и микрофон за провеждане на разговори директно от часовника чрез Bluetooth връзка. Оборудвани са с 3 GB памет за съхранение на музика и могат да следят 90 спортни режима.

Amazfit Neo e най-бюджетното предложение от трите модела, а акцент при него е, че батерията му издържа до 4 седмици с едно зареждане. 

Amazfit GTR 2 Classic от Теленор струва 384.99 лв. или по 15.29 лв. на лизинг за 2 години. Amazfit GTS 2 се предлага за 364.99 лв. или по 14.49 лв. на месец при изплащане, а Amazfit Neo е 99.99 лв. в брой или на лизинг по 3.99 лв. 

Подробности за часовниците можете да видите в сайта на Amazfit https://www.amazfit.com/en/ или при Теленор - цък

Смартфоните Redmi Note 13 на Xiaomi са в България - цветове, версии и цени

След като преди минути тук, в Букурещ, Xiaomi представи за нашия регион смартфоните от серията Redmi Note 13, вече имаме…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer