НачалоНовиниTESTfactory доказа, че Sony Xperia P е смартфонът с най-яркия дисплей

TESTfactory доказа, че Sony Xperia P е смартфонът с най-яркия дисплей

3283
Написана от  nixanbal 12 юли 2012
TESTfactory доказа, че Sony Xperia P е смартфонът с най-яркия дисплей

Sony Xperia P има изключително ярък дисплей и е първият с технологията WhiteMagic. Производителят е горд с продукта си и за да привлече още веднъж вниманието ни върху разработката си, е поръчал на лаборатория да измери яркостта на дисплея и да я сравни с още 11 конкурентни модела.

Резултатът е лабораторно установена яркост от 867 кандела, с което Sony Xperia P е заслужил титлата "Смартфон с най-ярък дисплей" от германците TESTfactory. А за TESTfactory Sony припомня, че са независими специалисти, които провеждат подобни тестове за популярни списания като connect, PCgo и други.

testfactory sony xperia p

Всъщност и без тестове в лабораторни условия, в ревюто на Sony Xperia P вече и аз определих дисплея на смартфона като изключително ярък и оставащ отлично четим дори при пряка слънчева светлина. А тайната е в технологията WhiteMagic, която добавя четвърти бял подпиксел към стандартните три.

За съжаление не се споменава кои са останалите смартфони от теста, нито с колко Xperia P ги е изпреварил.

Apple Vision Pro - свръхтехнологичните очила, с които Apple иска да покори нови реалности

Apple представи днес на своята конференция за разработчици първите си очила за смесена реалност Apple Vision Pro. Това е най-напредналият…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer