НачалоНовиниTIPA избра Huawei P60 Pro за най-добрия смартфон за снимки

TIPA избра Huawei P60 Pro за най-добрия смартфон за снимки

764
Написана от  nixanbal 19 април 2023
TIPA избра Huawei P60 Pro за най-добрия смартфон за снимки

TIPA (Technical Image Press Association) избра Huawei P60 Pro за "Най-добър фото смартфон" за 2023 г. в своите TIPA WORLD AWARDS. Асоциацията, в която влизат печатни и онлайн медии, определя новия камерафон на Huawei като "универсален спътник за тези, които търсят висококачествена смартфон камера както за фото, така и за видеозаснемане”.

Huawei P60 Pro има 48 MP основна камера с променлива бленда от f/1.4 до f/4.0, а към нея предлага още една 48 MP за 3.5х оптичен зуум и 13 MP с ултраширок обхват.

Досега Huawei P60 Pro беше лансиран само на родния си пазар в Китай, но на 9 май в Мюнхен компанията ще представи модела и на европейските пазари. Наличностите за европейските и по-специално българските потребители на P60 Pro ще бъдат ясни в рамките на дните след представянето. Аз ще бъда на живо в Мюнхен, така че очаквайте включване в nixanbal.com с видео и всички детайли.

Honor 90 с 200 МР камера идва в България + цени и версии

На специално събитие в Париж току-що Honor представи за Европа новия си смартфон Honor 90. Устройството в позиционирано във високия…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer