НачалоНовиниТова вероятно е финалният дизайн на Samsung Galaxy Z Fold5

Това вероятно е финалният дизайн на Samsung Galaxy Z Fold5

1695
Написана от  nixanbal 29 април 2023
Това вероятно е финалният дизайн на Samsung Galaxy Z Fold5

Samsung и тази година ще обнови двата си смартфона със сгъваеми дисплеи и докато при Galaxy Z Flip5 се очаква доста серизна промяна при външния дисплей, по-големият Galaxy Z Fold5 може да остане с почти непроменена визия. Все пак и при двата модела очакваме ключов ъпгрейд - нов тип на сгъване, който ще позволи двете страни на корпуса да се допират идеално, а браздата в екраните им да бъде по-незабележима. 

Последното изглежда ще бъде основната новост, за която ще говорим по адрес дизайна на Galaxy Z Fold5. Споделените изображения от @onleaks разкриват, че новият модел почти няма да се различава от своя предшественик. 

Това означава, че ще видим същия 6.2" външен и същия 7.6" вътрешен дисплей, ще имаме същия дизайн за тройната основна камера. 

Samsung Galaxy Z Fold5 @ nixanbal.com

Новия механизъм на прегъване обаче ще направи сгъвката на основния екран по-малко видима, а корпусът ще може да се затваря с плътно прилепване на всички страни. 

Samsung Galaxy Z Fold5 @ nixanbal.com

Източникът твърди, че размерите на Galaxy Z Fold5 ще бъдат 154.9 x 129.9 x 6.3 мм в разгънато положение и 154.9 x 67.1 x 13.5 мм, когато апаратът е сгънат. Това означава малко по-тънък профил от предходния Fold4, който имаше варираща дебелина от 14.2 мм до 15.8 мм. 

Samsung Galaxy Z Fold5 @ nixanbal.com

Цветовите варианти за Fold5 ще включват черно, бежово и нов светлосин цвят, твърдят по-ранни слухове. 

Премиерата на Galaxy Z Fold5 и Galaxy Z Flip5 се очаква през лятото, като традиционно Samsung го представя в средата на август, но се говори, че тази година това може да се случи още в края на юли. 

Първият електромобил на Xiaomi се появи предпремиерно и изглежда страхотно

Преди две години и половина Xiaomi обяви, че започва да работи по първия си електрически автомобил и че първоначалната инвестиция…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer