НачалоНовиниТри български сериала влизат в каталога на HBO Max за седем държави

Три български сериала влизат в каталога на HBO Max за седем държави

784
Написана от  nixanbal 02 април 2024
Три български сериала влизат в каталога на HBO Max за седем държави

"Под прикритие", "Вина" и "Порталът" са първите български сериали, които скоро ще бъдат добавени в каталога на HBO Max. Продуцираните от БНТ заглавия ще се гледат не само от потребителите на стрийминг платформата в България, а в още 6 държави. 

Warner Bros. Discovery (WBD) и Българска Национална Телевизия (БНТ) се договориха за права за стрийминг разпространение за България, Сърбия, Хърватия, Словения, Босна и Херцеговина, Черна Гора и Северна Македония за три сериала, продуцирани от БНТ. Това са "Под прикритие", "Вина" и "Порталът".

Под прикритие

Споразумението за стрийминг права за региона за тези заглавия е ключово за WBD - това са първите български сериали, които компанията добавя в съдържанието на стрийминг платформата си, в която по традиция в последните години съвременни български филми имат самостоятелна секция.

Порталът

Всички епизоди на първи сезон на „Вина" ще са налични в стрийминг платформата на 18 април. На 25 април ще бъдат добавени всички сезони на „Под прикритие", а премиерата на „Порталът" е предвидена за 2 май. 

Вина

Припомням ви, че преди броени дни WBD обяви 21 май като стартова дата на изцяло новата стрийминг платформа Max, която ще замени функциониращата в момента HBO Max у нас и в Централна Европа. 

 

Флагманът Honor Magic6 Pro със 180 МР перископна камера идва в България

На събитие в Барселона днес Honor представи новия си премиум модел Honor Magic6 Pro за първи път и в Европа.…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer