НачалоНовиниЦената на Nothing Phone (2) ще бъде значително по-висока от тази на първия модел, твърдят слухове

Цената на Nothing Phone (2) ще бъде значително по-висока от тази на първия модел, твърдят слухове

1121
Написана от  nixanbal 21 юни 2023
Цената на Nothing Phone (2) ще бъде значително по-висока от тази на първия модел, твърдят слухове

Остава съвсем малко до премиерата на втория смартфон под бранда Nothing, който ще бъде официално представен на 11 юли. Вече знаем, че устройството ще бъде позиционирано малко по-високо от неговия предшественик, а днешна информация твърди, че цената ще бъде значително увеличена. 

729 евро ще бъде началната цена на Nothing Phone (2) във Франция, разкрива сайтът dealabs.com. За толкова ще се продава версията с 256 GB вградена памет, докато тази с 512 GB ще струва 849 евро. 

И двете модификации ще бъдат налични в черно и бяло. 

Източникът не е сигурен, но предполага, че по-малкият капацитет на вградената памет ще идва и с по-малко RAM - 8 GB, докато версията с 512 GB ще бъде с 12 GB RAM.

Досега е официално потвърдено, че Nothing Phone (2) ще има 6.7" дисплей, ще се базира на Snapdragon 8+ Gen 1 и ще включва 4700 mAh батерия. 

Nothing-Phone-2-5K3-scaled copy

Ако информацията за цените тук се окаже вярна, то вторият модел и подобренията в него ще костват доста отгоре на цената, на която излезе Nothing Phone (1) - 469 евро за 8 GB + 128 GB и 549 евро за 12 GB + 256 GB. 

Междувременно в мрежата преди седмици излязоха изображения на предполагаемия Nothing Phone (2), за които шефът на компанията Карл Пей написа, че са фалшиви, но дали това е така - ще разберем на 11 юли. 

Samsung The Freestyle 2nd Gen е преносима станция за забавления със 100" екран

Това цилиндрично малко устройство вече стана доста популярно с първото си издание, а сега у мен е неговата втора версия.…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer