НачалоНовиниУмният часовник на Apple излиза през октомври, очакват се милионни продажби

Умният часовник на Apple излиза през октомври, очакват се милионни продажби

3545
Написана от  nixanbal 08 юни 2014
Умният часовник на Apple излиза през октомври, очакват се милионни продажби

Дългоочакваният iWatch ще се появи на пазара през октомври 2014 г. Това е последната информация около първия умен часовник на Apple, разпространена от Reuters, според която очакванията са продажбите да бъдат от 3 до 5 милиона месечно.

Функционалността на iWatch вероятно ще е фокусирана върху здравето

Детайлите около първото устройство от категорията на носимите технологии на Apple все още не са ясни, но японският Nikkei твърди, че т.нар. iWatch ще има извит OLED дисплей и сензори за събиране на данни за здравословното състояние на човека. Това ще включва информация за нивото на кръвната захар, за поетите калории, състоянието на съня и други.

Тази година е крайно време да видим навлизането на Apple в нови продуктови категории - нещо, което Тим Кук отдавна обещава на инвеститорите. 

Ако продажбите на часовника започват през октомври, то официалното му представяне би трябвало да се случи през септември, например заедно с iPhone 6, или малко след това - в месеца на самата премиера. Очаква се първоначално производството да достигне 3 до 5 милиона броя от устройството на месец, което означава, че прогнозите са за висок интерес и милионни продажби, но тепърва ще проследим какво ще се случи с iWatch.

А на снимката по-горе е Moto 360 - едно от многото конкурентни предложения, срещу които Apple ще се изправи по-късно тази година.

Apple Vision Pro - свръхтехнологичните очила, с които Apple иска да покори нови реалности

Apple представи днес на своята конференция за разработчици първите си очила за смесена реалност Apple Vision Pro. Това е най-напредналият…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer