НачалоНовиниViber празнува 10-годишен юбилей

Viber празнува 10-годишен юбилей

1634
Написана от  nixanbal 02 декември 2020
Viber празнува 10-годишен юбилей

Днес, 2 декември 2020 г., eдно от най-популярните приложения в България и по света празнува своя 10-годишен юбилей. Става въпрос за Viber, които стартират през 2010 г. като решение за безплатни VoIP разговори за iPhone, а днес са сред най-използваните приложения за текстова, аудио и видео комуникация на различни платформи. 

Viber отбелязва рождения си ден с обширно изявление на своя главен изпълнителен директор, Джамел Агауа, в блога си (цък), където той преминава през някои от ключовите моменти в развитието на приложението - вижте ги в инфографиката по-долу. 

Viber

Може би по-интересен е погледът на Агауа в бъдещето на този тип комуникация. Според шефа на Viber различните платформи за съобщения трябва да имат съвместимост помежду си. Така потребителят ще може да избира своето предпочитано приложение, през което да общува с приятелите си, независимо те кое приложение са избрали.

Доста смела идея и времето ще покаже дали е реалистична. 

Viber на 10 г.

Освен това Viber пуска томбола с награди в своя чатбот. 

AirPods Pro 2 - снимки и лични впечатления от новите слушалки на Apple

Обявените по-рано този месец премиум слушалки в компактен формат AirPods Pro 2 на Apple излязоха на пазара преди дни, като…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer