НачалоНовиниViber вече събира всички съобщения от брандове на едно място

Viber вече събира всички съобщения от брандове на едно място

837
Написана от  nixanbal 05 септември 2022
Viber вече събира всички съобщения от брандове на едно място

България е първата страна в Европа, която ще лансира „Бизнес чатове“ в приложението Viber. Функцията ще позволи на всички съобщения и чатове между бизнеса и потребителите да бъдат събирани в една папка.

Новата функционалност ще бъде активирана автоматично след получаване на първото бизнес съобщение - например при потвърждение на поръчка от доставка на храна, известие от банка, специална оферта от магазин и т.н.

За потребители, които са имали разговори с бизнес в миналото, новата папка „Бизнес чатове“ ще се появи веднага след актуализацията на последната версията на Viber. Папката ще се намира сред останалите чатове на потребителя и в нея ще се съхраняват всички съобщения получени от брандове, по подразбиране. Всички съобщения, които се събират там, ще бъдат само от верифицирани източници.

Viber

В България за първото полугодие на 2022 г. Viber отчита ръст от 50% сред всички изпратени бизнес съобщения и 79% ръст в разговорните съобщенията (поддръжка на клиенти; чат за направена поръчка и т.н.).

Google показа Pixel 7 и Pixel 7 Pro няколко месеца преди премиерата им

Google реши да изпревари изтичането на информация и снимки и сама повдигна предпремиерно завесата над новите си смартфони Pixel 7…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer