НачалоНовиниВидео: Дизайнът на новия iPhone 6 в детайли

Видео: Дизайнът на новия iPhone 6 в детайли

11753
Написана от  nixanbal 02 септември 2014
Видео: Дизайнът на новия iPhone 6 в детайли

Руснаците вече имат ревю на iPhone 6. Е, или поне на външния вид на устройството, което от YouTube канала Rozetked твърдят, че е във финален вид и дори са разглобили, за да ни го покажат отвътре. Ето и какво научаваме от клипа...

Корпусът на новия iPhone 6 е по-голям, но адекватен за 2014 г., казва източникът. Тялото е по-тънко от това на iPhone 5S и тъкмо заради това камерата излиза една идея от корпуса, защото е била подобрена и не е събрана в толкова фин профил. До нея обаче е запазена двойна LED светкавица, независимо, че изглежда като единичен диод. 

Променените позиции и форма на бутоните също се потвърждават от досегашните снимки и слухове, а под металното парче алуминий е скрит А8 чипсет и най-после NFC антена. 

Apple iPhone 6

Интересно е, че логото на Apple на гърба на телефона не е с подсветка, но е от т.нар. течен метал, който се драска трудно, защото имал способността да се самовъзстановява. Това предстои да тестваме. 

Предната част е "невероятно красива", разказва ревюиращият, което се дължи на заоблените краища на стъклото. За него обаче се казва, че не е сапфир кристал. 

Без повече приказки - вижте страхотното 3-минутно видео на iPhone 6...

5 ключови екстри на Redmi Pad SE

Redmi Pad SE е таблет с тънко метално тяло, голям дисплей с фини рамки и висока опреснителна честота, както и…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer