НачалоНовиниВидео дава възможност да хвърлим поглед във вътрешността на iPhone 14 Pro Max

Видео дава възможност да хвърлим поглед във вътрешността на iPhone 14 Pro Max

313
Написана от  dessyteneva 17 септември 2022
Видео дава възможност да хвърлим поглед във вътрешността на iPhone 14 Pro Max

Нов клип ни позволява да надникнем във вътрешността на iPhone 14 Pro Max, за да видим L-образната му батерия, разположението на вътрешните компоненти на дисплея, камерата и други. Видеото е дело на PBKreviews и разкрива какви промени е направила компанията спрямо миналогодишиня iPhone 13 Pro Max.

Apple посочи, че е направила промени по вътрешния дизайн на новите си устройства, за да подобри управлението на топлината, но от видеото не става ясно какви точно са те. Вижда се металната плочка, която покрива дънната платка и може би именно тя е по-добре оптимизирана за разсейване на топлината, заедно с графитения филм на гръба на дисплея.

Имаме възможност да погледнем отвътре и новите овални прорези на дисплея и да видим сензора за близост, който компанията за пръв път поставя на това място, за да освободи повече място за True Depth системата на камерата. Преди сензорът за близост се намираше в ноча, заедно с компонентите на камерата и Face ID.

Отвън двата отвора са обединени чрез софтуерната функция Dynamic Island, създавайки интерактивна зона с интересни функции за известия, които тепърва ще се разнообразяват, когато разработчиците започнат да добавят нови опции за нея в своите приложения.

Очаква се скоро iFixit да пусне своето подробно teardown видео, което ще изясни вътрешните промени в новите модели iPhone 14.

Снимки от срещата ми с Xiaomi 12S Ultra - смартфонът с 1" сензор и логото на Leica

През юли Xiaomi представи нова серия флагман смартфони, начело на която постави модела Xiaomi 12S Ultra. Това е първият смартфон…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer