НачалоВидео ревюВИДЕО: Първа среща със сгъваемия Samsung Galaxy Fold

ВИДЕО: Първа среща със сгъваемия Samsung Galaxy Fold

4211
Написана от  nixanbal

Здравейте от изложението IFA 2019 в Берлин, където най-после успях да се докосна до първия смартфон със сгъваем дисплей на Samsung. Galaxy Fold всъщност беше представен още в началото на годината, но заради открити ранни проблеми с дизайна му, насрочената пазарна премиера беше отменена и след преработка на корпуса днес апаратът дебютира за втори път. 

nixanbal е на живо от IFA 2019 с подкрепата на А1 България

Samsung Galaxy Fold току-що беше пуснат на пазара в родната Южна Корея, а скоро ще се появи още в Германия, Франция, Сингапур, Великобритания и САЩ.

Samsung-Galaxy-Fold-Cosmos-Black-1

За момента по-скоро не се очаква да го видим в България, не и преди края на годината, така че по-скоро феновете у нас ще трябва да изчакат следващата версия на Fold през 2020 г.

Samsung-Galaxy-Fold-Cosmos-Black-2

За спецификациите на Galaxy Fold вече съм ви разказвал, така че тук по-скоро исках да пипна телефона с ръцете си и да ви споделя впечатления и да го разгледаме заедно отблизо. Човек от компанията също така разказа за какво е полезен големият сгъваем дисплей, както и какви са промените в дизайна спрямо оригиналната версия. Вижте видеото отгоре и приятно гледане!

Nokia представя 6 нови смартфона в среден и нисък клас, въвежда нови имена за моделите

На очакваното си онлайн събитие днес HMD Global представи цели 6 нови Android смартфона под бранда Nokia, които са позиционирани…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer