НачалоВидео ревюВИДЕО: Премиера на концептуалния Honor V Purse

ВИДЕО: Премиера на концептуалния Honor V Purse

537
Написана от  nixanbal

На изложението IFA 2023 в Берлин Honor представи два сгъваеми смартфона - Honor Magic V2, който за първи път дебютира в Европа, както и V Purse - концептуално устройство със сгъващ се навън екран, чието бъдеще все още е под въпрос. Компанията не обяви почти никакви детайли за спецификациите на Honor V Purse, нито спомена кога планира да го финализира и пусне на пазара, но пък в това видео ви предлагам бърз оглед на дизайна и всичко, което знаем засега. 

Оказва се, че като спецификации, единственото, което знаем за Honor V Purse, е, че дебелината на копруса му в сгънато положение ще бъде под 9 мм. Това е значително по-малко от профила на останалите сгъващи се като книга модели, включително от Honor Magic V2, който е 9.9 мм. 

Иначе, очевидното - Honor V Purse има голям, сгъващ се навън дисплей, който остава видим и използваем и в сгънато положение. В екрана има една изрязана селфи камера, а основнат камера е двойна. 

Моделът е насочен основно към дамската аудитория, особено заради концепцията си към него да се прикрепват верижки и каишки, с които се превръща в подобен на малка дамска чанта аксесоар. Има и различни визии, AOD, които са интерактивни и доближават апарата още повече до чантичка тип клъч. 

Очакваме тепърва информация дали и кога Honor ще пусне V Purse на пазара, както и колко ще струва устройството. 

Xiaomi 12T Pro дебютира с 200 МР камера и мощния Snapdragon 8+ Gen 1

Xiaomi представи днес новите си смартфон от висок клас в серията 12T, в която влизат Xiaomi 12T и Xiaomi 12T…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer