НачалоВидео ревюВИДЕО: Премиера на Samsung Galaxy Z Flip 4 и Galaxy Z Fold 4

ВИДЕО: Премиера на Samsung Galaxy Z Flip 4 и Galaxy Z Fold 4

4727
Написана от  nixanbal

Само преди часове Samsung представи новите си смартфони със сгъваеми дисплеи Galaxy Z Flip 4 и Galaxy Z Fold 4. Аз имах възможността да ги разгледам няколко дни по-рано и вече имам някои впечатления, които обобщих в следващото видео. Разбира се, очаквайте и детайлно ревю с по-задълбочена информация за камерите и живота на батерията, но засега - ето какви са акцентите при двата нови модела.

Galaxy Z Flip 4 е по-достъпният и по-компактен модел, а освен това е продължение на най-продавания сгъваем модел на пазара. Той има една идея по-компактни размери, по-голяма батерия (3700 mAh спрямо 3300 mAh) и по-бързо зареждане (25 W спрямо 15 W), а освен това основната му 12 МР камера е с нов сензор, който има по-големи пиксели и обещава по-добри снимки при ниска осветеност.

Samsung Galaxy Z Flip 4 @ nixanbal.com

Цената на модела е 2149 лв. за 128 GB, 2249 лв. за 256 GB и 2499 лв. за 512 GB. От 10 август започнаха предварителни поръчки, а продажбите стартират на 26 август. Клиентите, поръчали модела в този период, ще получат отстъпка от цената му в размер на 300 лв., както и възможност за еднократна смяна на преференциална цена на сгъваемия дисплей в рамките на една година от закупуването в оторизиран сервиз на Samsung.

Galaxy Z Fold 4 е по-големият модел със сгъваем дисплей, който е получил освежени пропорции и по-тънки рамки на двата си екрана, а така е станал по-удобен за ползване и в сгънато, и в разгънато положение. Смартфонът идва с изцяло нова система от камери, която включва 50 МР основен сензор, 12 МР с ултраширок обхват и 10 МР с 3х оптичен зуум. И тук, и при Z Flip 4 чипсетът е най-новият и най-мощен Snapdragon 8+ Gen 1.

Samsung Galaxy Z Fold 4 @ nixanbal.com

Предварителните поръчки започнаха на 10 август, а продажбите - от 26 август. Поръчалите смартфона в този период ще получат специална отстъпка от цената на Galaxy Z Fold 4 в размер на 400 лв., както и възможност еднократно да подменят на преференциална цена сгъваемия дисплей в рамките на една година от закупуването в оторизиран сервиз на Samsung. Иначе стандартната цена на Galaxy Z Fold 4 е 3499 лв. за версията с 256 GB памет и 3749 лв. за 512 GB памет.

Смартфоните Galaxy S24 идват с Galaxy AI - какво е това?

Здравейте от Сан Хосе, Калифорния, където току-що Samsung представи новите си флагмани от серията Galaxy S24. И трите модела предлагат…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer