НачалоВидео ревюВИДЕО: Разопаковане и първа среща с Motorola One Vision

ВИДЕО: Разопаковане и първа среща с Motorola One Vision

3560
Написана от  nixanbal

Motorola One Vision е смартфон от среден клас, който не предизвика бурни реакции с премиерата си на 15 май, но изглежда като обещаващо устройство, което ще помогне на притежавания от Lenovo бранд да си проправи път на силно конкурентния пазар. В това видео ще ви покажа какво има в кутията на модела и ще ви разкажа за по-важните му характеристики.

Смартфонът е интересен с нестандартния си дисплей с пропорции 21 към 9, с обещаващата основна камера с 48 МР сензор и нощен режим, а също и с чистия си Android, който заради това, че е част от програмата Android One, ще получава по-продължителни и навременни актуализации. 

Motorola One Vision вече е у мен за тест, но преди детайлното видео ревю ви предлагам по-горния клип с разопаковане на търговския комплект и преглед на някои акценти от устройството. 

Както и при серията Moto G7 - новият модел също излезе на пазара в България заедно със световната си премиера. Продава се у нас за 599 лв. без договор в Технополис и във VIVACOM, а наличните цветове са синьо и кафяво.

Теленор започва тестове на 5G с две базови станции

На събитие за медии днес пред централния си офис в Бизнес парк София Теленор обяви, че започва тестове на 5G…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer