НачалоВидео ревюВИДЕО: Разопаковане на Xiaomi Mi 9T

ВИДЕО: Разопаковане на Xiaomi Mi 9T

4510
Написана от  nixanbal

Xiaomi Mi 9T е подгласникът на флагмана Mi 9, който беше представен през юни, а вече се продава и в България. До няколко дни в nixanbal ще ви предложа и детайлното ревю на смартфона, но преди това е време за разопаковане...

На кутията ще видите информация за цвета и версията на модела, като моята е с 6 GB RAM и 128 GB вградена памет. Има и опция за 64 GB, която е малко по-евтина, но имайте предвид, че този смартфон няма microSD слот.

С отварянето на кутията от нея ни посреща първото отделение, прибрало иглата за изваждане на двойния nanoSIM слот, няколко книжки с бързи упътвания и може би най-ценното в комплекта на Xiaomi Mi 9T - силиконов калъф, който е черен и доста по-солиден от обичайните прозрачни модели, които производителите слагат в кутиите на смартфоните си.

UNBOXING Xiaomi Mi 9T @ nixanbal.com

Отдолу е самият телефон, върху чийто дисплей има стикер с основните характеристики. У мен за ревю е черната версия на Mi 9T, която има интересен ефект на карбонови нишки на задния си панел, но честно казано, ако избирах за себе си, бих взел някоя от цветните версии - синя или червена.

UNBOXING Xiaomi Mi 9T @ nixanbal.com

Най-долу в кутията е USB кабелът, който е от стандарта Type-C, както и основната част на зарядното. С него получавате 18W бързо зареждане, което може да не е най-бързото на пазара, но за модел от среден клас е съвсем приемлив вариант.

UNBOXING Xiaomi Mi 9T @ nixanbal.com

Xiaomi Mi 9T е интересен най-вече с безрамковия си дисплей, който няма никакви ночове и изрезки, защото селфи камерата е скрита в изскачащ отгоре механизъм. Освен това апаратът има тройна основна камера с 48 МР главен сензор, солидна изработка и 4000 mAh батерия.

UNBOXING Xiaomi Mi 9T @ nixanbal.com

Детайли за всичко това + личните ми впечатления от едноседмичната ми работа с Xiaomi Mi 9T очаквайте в подробното ревю до няколко дни.

MWC 2023: Най-важните принадлежности за оцеляване на конгреса в Барселона

Здравейте от Барселона и Mobile World Congress (Световния мобилен конгрес), където съм на живо за 12-а поредна година! Това е…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer