НачалоВидео ревюВИДЕО: Ревю на Xiaomi Buds 3 Star Wars

ВИДЕО: Ревю на Xiaomi Buds 3 Star Wars

1242
Написана от  nixanbal

Обикновено подобни специални версии на различни технологични продукти подминават България, затова се радвам, че Star Wars версията на Xiaomi Buds 3 се предлага официално и у нас. Какво е специалното в дизайна на тези слушалки и какви са най-важните неща, които трябва да знаете за тях - ще ви разкажа в следващите минути.

Започвам директно с външния вид на Xiaomi Buds 3 Star Wars Edition, защото това за мен е основното, което ще привлече вниманието на потребителите към този модел. Първо - кутията. Тя е по-голяма от обичайното и освен че цялата е брандирана със Star Wars - образът на Stormtooper-а ще ви посрещне и от вътрешната страна на капака. При това с интересен 3D ефект. Щурмовакът от Междузвездни войни всъщност е ключовият елемент от визията на Buds 3, като ще го видите върху книжката с инструкциите, върху включения в комплекта USB кабел за зареждане и най-вече - върху самата кутийка на слушалките. Интересен елемент е, че централно върху шлема на Stormtrooper-а тук има светлинен индикатор за заряда на батерията.

Ревю на слушалките Xiaomi Buds 3 Star Wars

Слушалките са с дълги стебла и са с основен бял цвят и черни акценти. Силиконовите им накрайници също са черни, като в комплекта влизат общо 3 размера, от които да изберете най-удобните за себе си.

Освен чисто визуално Xiaomi Buds 3 Star Wars ще ви пренесат в друга галактика и чрез звукови ефекти. Още при първата връзка със смартфона и поставянето на слушалките в ушите си ще чуете познати звуци от филмите, като всичко това са приятни детайли и със сигурност ще накарат феновете на Междузвездни войни да не съжаляват за избора си.

Сдвояването става чрез приложението Xiaomi Earbuds, като щом отворите капачето на слушалките телефонът автоматично ги разпознава и започва свързването с тях.

Ревю на слушалките Xiaomi Buds 3 Star Wars Ревю на слушалките Xiaomi Buds 3 Star Wars

В приложението ще откриете, разбира се, информация за нивото на батерията във всяка от слушалките и в тяхната кутийка, а освен това можете да се ориентирате сред функциите и управлението на Buds 3. Тук има възможност да промените какви жестове какви команди да задават - двойно стисване на лявата слушалка например може да намалява силата на звука, а на дясната - да го увеличава. Тройно стисване може да сменя песента, стисване и задържане да променя режима на шумоизолация и т.н.

Също чрез приложението можете да разрешите свързване с две устройства едновременно, а също и да активирате функцията за засичане кога слушалките са в ушите ви. Ако тя е включена, когато свалите една от слушалките от ухото си, музиката ще спира автоматично на пауза и ще продължава, щом я поставите обратно.

Ревю на слушалките Xiaomi Buds 3 Star Wars

Връщам се на изолацията на околния шум, която може да бъде регулирана в четири стъпки, включително за да потиска вятъра. ANC може да бъде изключена, а има и специален Transparency режим, който умишлено пропуска околни шумове, когато се налага да не се откъсвате от случващото се наоколо. Например докато карате колело, тичате в парка или сте в офиса, слушайки музика, но от време на време обменяте и по някоя приказка с колегите. За последното има и режим за подобряване на гласа.

Като цяло шумоизолацията е добра, като според Xiaomi премахва до 40 dB от нежеланите звуци. Не съм сигурен, че успявам да усетя сериозна разлика между различните режими, но слушалките осезаемо спират фонови шумове, като трафика от близкия булевард, при пътуване с градския транспорт или самолет. Качеството на звука е на ниво, особено за този ценови клас, като предлага осезаем бас и чисти вокали.

Ревю на слушалките Xiaomi Buds 3 Star Wars

Звукът в слушалките при разговори също е чудесен, като тук ANC и специалният режим за подобряване на гласа изглежда играят ценна роля. Дори в по-шумна среда, разходки по градските улици, обажданията не бяха проблем и както аз, така и отсрещната страна чувахме добре.

Батерията на слушалките издържа до 7 часа нонстоп слушане на музика, но това е без включена активна изолация на околния шум. Общо с презарежданията от кутийката можете да разчитате на около 32 часа, а добрата новина е, че презареждането става и през USB-C, и по безжичен път.

Ревю на слушалките Xiaomi Buds 3 Star Wars

Като цяло Xiaomi Buds 3 са много приятен модел от средния клас компактни безжични слушалки, като предлагат добро качество на звука, ANC и солиден живот на батерията. Партньорството и брандинга със Star Wars със сигурност правят продукта още по-специален, особено за феновете на франчайза Междузвездни войни.

Смартфоните Galaxy S24 идват с Galaxy AI - какво е това?

Здравейте от Сан Хосе, Калифорния, където току-що Samsung представи новите си флагмани от серията Galaxy S24. И трите модела предлагат…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer