НачалоНовиниVivacom подарява iPhone 12 Pro в новата си Instagram игра

Vivacom подарява iPhone 12 Pro в новата си Instagram игра

1120
Написана от  nixanbal 10 септември 2021
Vivacom подарява iPhone 12 Pro в новата си Instagram игра

Vivacom обяви нова игра в Instagram, с която рекламира покритието на своята 5G мрежа, а освен това ще раздаде няколко награди. В т.нар. "5G предизвикателство" хората трябва да споделят снимки от над 200 населени места в България, в които има 5G покритие, а голямата награда е iPhone 12 Pro. 

За да се включат, желаещите трябва да публикуват в Instagram снимка от населено място или курорт, в който има 5G покритие на Vivacom - тук можете да го видите. Заедно с това трябва да отбележат локацията в публикацията, а в описанието да сложат двата хаштага на кампанията – #ТукХващам5G #5GVivacomChallenge, – както и да предизвикат свой приятел да направи същото. Условие е и да се последва страницата на Vivacom в Instagram – @vivacombg.

Наградите за предизвикателството са 1 брой iPhone 12 Pro и 2 броя преносими фотопринтери Xiaomi Mi. Те ще бъдат разпределени на случаен принцип и обявени с профилно име на печелившите чрез стори в Instagram на официалната страница на @vivacombg в началото на ноември, обясниха организаторите.

Huawei P50 Pocket e адекватна алтернатива на Galaxy Z Flip 3, макар и без 5G

Huawei представи днес в Китай новия си смартфон със сгъваел дисплей P50 Pocket, който е първият им такъв модел с…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer