НачалоНовиниVivacom представи обновената си EON Видеотека - с нов интерфейс, изкуствен интелект и над 30 000 заглавия

Vivacom представи обновената си EON Видеотека - с нов интерфейс, изкуствен интелект и над 30 000 заглавия

1340
Написана от  nixanbal 13 февруари 2024
Vivacom представи обновената си EON Видеотека - с нов интерфейс, изкуствен интелект и над 30 000 заглавия

Близо 3 години след дебюта ѝ днес Vivacom представи обновеното лице на своята телевизионна услуга EON. Освежен интерфейс, усъвършенстван изкуствен интелект за персонална селекция на съдържание и по-богата видеотека са част от акцентите в EON 2.0. 

Платформата EON има обновен интерфейс, който представя съдържанието в по-прегледен вид, с по-големи банери на заглавията. Има над 20 ленти с тематично разделено съдържание, за което от една страна помага усъвършенстван изкуствен интелект, казват от оператора, а от друга - вече има нает екип от редактори, които отговарят за специални секции. 

VIVACOM EON

Vivacom се похвалиха с най-голямата видеотека в подобна услуга у нас - над 30 000 заглавия на филми и сериали, докато при старта преди 3 години каталогът е бил с 10 000 заглавия. В съдържанието вече влизат и български видео подкасти. 

Vivacom EON

Vivacom EON

EON 2.0 има и нови функционалности, включително възможност за изтегляне и гледане офлайн на 96% от съдържанието на видеотеката. Добавена е възможност за прескачане на интрото, каквато познаваме от различни стрийминг услуги, а също и превъртане в кадри, т.е. докато превъртате филма/сериала, ще виждате сцените и ще можете да спрете на точно определена. Друга новост е предлагането на следващия епизод, когато се гледа сериал. 

Vivacom EON

В EON има и секция с български филми и сериали, включително класики на десетки години, като общият им брой е над 1400. 

Vivacom EON

Днес телекомът обяви, че услугата EON се ползва всеки ден от 1.5 милиона устройства в региона, в който се предлага от компанията майка United Group. 

Huawei P50 Pocket e адекватна алтернатива на Galaxy Z Flip 3, макар и без 5G

Huawei представи днес в Китай новия си смартфон със сгъваел дисплей P50 Pocket, който е първият им такъв модел с…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer