НачалоНовиниVIVACOM променя логото и своята идентичност, пуска планове с неограничен мобилен интернет

VIVACOM променя логото и своята идентичност, пуска планове с неограничен мобилен интернет

9217
Написана от  nixanbal 15 февруари 2021
VIVACOM променя логото и своята идентичност, пуска планове с неограничен мобилен интернет

VIVACOM започва втората половина на февруари с доста бурни промени, включително ново лого и идентичност за бранда си, а също така промяна на най-скъпите тарифни планове. Те вече се наричат Unlimited и включват неограничен трафик за мобилен интернет. 

Визуалната промяна оставя емблематичното оранжево в миналото и цветовата гама сега е с акценти от черно, тъмносиньо, лилаво и жълто. Те до по-голяма степен отговарят на бранд идентичността на United Group, новите собственици на VIVACOM, които придобиха оператора през миналата година, а наскоро финализираха и сделката по придобиване на Нова Броудкастинг Груп.

logo-600

Фокусът обаче са новите планове. Те не заменят изцяло досегашните тарифи на VIVACOM, като познатите планове Smart остават. Над тях обаче са двете нови предложение - Unlimited 50 и Unlimited 150

Таксите им са съответно 34.99 лв. и 43.99 лв., като и двата предлагат неограничени минути, SMS и MMS, както и неограничени МВ трафик за мобилен интернет, макар и при горна граница за скоростта. Основната разлика е, че максималната скорост при първия е 50 Mbps, а при втория - 150 Mbps.  

VIVACOM Unlimited

Във връзка с все пак наложения лимит на скоростта при тези планове е любопитно да проверим какви скорости изобщо поддържа мрежата на VIVACOM. Ето и извадка от сайта им:

Screenshot 2021-02-15 at 9.54.17

Относно промяната във визията главният изпълнителен директор на VIVACOM, Атанас Добрев, коментира:

„Принадлежността към семейството на United Group открива нови хоризонти за още по-голям растеж и развитие пред VIVACOM. Освежаването на визуалната идентичност на бранда в унисон с най-актуалните световни тенденции отразява стратегията ни за позициониране на VIVACOM в бранд, предлагащ най-добрите услуги и клиентско изживяване.“, коментира главният изпълнителен директор Атанас Добрев.

Припомням ви, че предходното лого VIVACOM използва от 2009 г до 2021 г. 

ТЕСТ ДРАЙВ: 5 неща за новата CUPRA Ateca

Преминаваш в спортен режим, с левия крак натискаш спирачката до долу, с десния - пълна газ и при достигане на…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer