НачалоНовиниVivacom пуска за първи път предплатена тарифа с 5G достъп

Vivacom пуска за първи път предплатена тарифа с 5G достъп

1388
Написана от  nixanbal 07 юни 2023
Vivacom пуска за първи път предплатена тарифа с 5G достъп

Vivacom обяви, че пуска първия предплатен пакет с достъп до 5G. Тарифата се нарича Free2GO и се предлага на цена от 12 лв. за стартовия пакет, след което клиентите могат да зареждат избрани пакети.

Стартовият пакет Free2GO вече се предлага с двойно повече минути в мрежата си (800 мин.) и интернет (12 000 МВ) на цена 12.00 лв.

Клиентите ще имат и нови условия за допълнителните пакети при презареждане, като според Vivacom най-атрактивният допълнителен пакет е Mix L+ с включени 800 мин. и 10 000 МВ на цена от 9.99 лв. с ДДС. Тарифирането на разговорите е 180 сек./60 сек, а детайли вижте тук

Сред ключовите предимства на пакета е включеният роуминг, като стартовият пакет предоставя включени 5 800 МВ за ползване в ЕС. Освен че е единствената предплатена тарифа с достъп до 5G мрежа, Free2Go е и единственият предплатен пакет, в който интернет достъпът след изчерпване на включения трафик не се таксува, а скоростта се намалява до 64 Kbps. С предплатените услуги на Vivacom клиентите не заплащат такси при презареждане, като могат да използват целия наличен баланс за избор на допълнителен пакет според нуждите им.

5 важни подобрения в камерите на Galaxy S24

Смартфоните Galaxy S24 вече са тук и въпреки че една от най-горещите теми около тях е въвеждането на Galaxy AI,…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer