НачалоНовиниVivacom ще увеличи цените на плановете с до 2 лв. заради инфлацията

Vivacom ще увеличи цените на плановете с до 2 лв. заради инфлацията

2433
Написана от  nixanbal 05 януари 2023
Vivacom ще увеличи цените на плановете с до 2 лв. заради инфлацията

Както се заговори още в края на миналата година, операторите планират ново увеличение в цените на тарифните си планове, което ще влезе в сила от началото на 2023 г. Днес Vivacom започна да уведомява своите клиенти чрез SMS, че ще вдигне цените с до 2 лв. 

Операторът посочва, че причината е инфлацията в страната, която според данни на Националния статистически институт е 15.8% за първите 11 месеца на 2022 г.

Поради тази причина и на основание на Общите условия на Vivacom обяви, че ще повиши цените на всяка основна и допълнителна услуга с до 2 лв. с ДДС. Интересното е, че най-новите абонаментни планове Unlimited 2, Unlimited 10, Unlimited 100, Unlimited 300 и Unlimited MAX няма да поскъпнат, тъй като те бяха обявени и пуснати в продажба в последните месеци на 2022 г.

Припомням ви, че подобно увеличение имаше при всички оператори и в началото на 2022 г., когато причината отново беше инфлацията, а подобна клауза е заложена в договорите на телекомите. 

Очаква се А1 България и Yettel също да обявят подобно увеличение. 

Redmi Watch 3 и Redmi Buds 4 Pro - бюджетни смарт аксесоари с екстри от по-скъпите алтернативи

Популярният бранд Redmi на Xiaomi предлага не само устройства с атрактивно съотношение цена - характеристики, но и с доста приятна…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer