НачалоНовиниVIVACOM вече предлага спортните канали Eurosport 4K и Diema Sport 3 HD

VIVACOM вече предлага спортните канали Eurosport 4K и Diema Sport 3 HD

1325
Написана от  nixanbal 30 юни 2021
VIVACOM вече предлага спортните канали Eurosport 4K и Diema Sport 3 HD

VIVACOM обяви, че добавя два нови телевизионни канала към каталога си, като и двата са на спортна тематика. Операторът започва да предлага на клиентите си Eurosport 4K и Diema Sport 3 HD, като и двата стартират от 1 юли 2021 г. 

Двата нови канала ще бъдат достъпни от 1 юли 2021 г. за клиентите на трите EON пакета телевизия на VIVACOM - Light, Full и Premium. Eurosport 4K ще бъде наличен и за абонатите на интерактивна телевизия с активиран допълнителен 4K Ultra пакет. 

Интересното е, че със старта на Eurosport 4K всички клиенти на EON ще могат да използват функцията EON Sports Mode, която освен статистика и спортна информация за европейските футболни финали на UEFA EURO 2020, ще предложи и достъп до всичко случващо се на корта на Уимбълдън при мъжките двубои. 

Каналът Diema Sport 3 HD ще бъде наличен като част от допълнителен пакет DiemaXtra и включен по подразбиране за абонатите на EON Premium и всички XL+ пакети за IPTV от оператора. Цената на месечния абонамент за DiemaXtra се променя на 11.99 лв., като през юли VIVACOM ще го предлага на нови клиенти безплатно за срок от 3 месеца.

Xiaomi 12 и 12 Pro дебютираха на регионално събитие във Виена, идват у нас на 11 април

Xiaomi първо, в края на декември 2021 г., обяви смартфоните в серията 12 на китайския пазар, след което наскоро те…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer